Print Friendly, PDF & Email

Mag ik mezelf aan je voorstellen?

Ik ben Truus Bitter. In ruim 35 jaar heb ik gewerkt als secretaresse, management assistent, officemanager en personal assistant.
Ik werk graag met ondernemers die de startfase ontgroeid zijn en toe zijn aan een nieuwe stap. Ondernemers die processen willen vereenvoudigen en daarvoor advies (en handen) zoeken. In 2015 heb ik besloten een eigen bedrijf te beginnen als Virtueel Assistent om met de passie die ik voor mijn vak heb ervoor te zorgen dat mijn opdrachtgevers zich volledig aan hun passie kunnen wijden. De flexibiliteit voor mezelf en voor de opdrachtgever hierin zijn een groot voordeel ten opzichte van een traditionele baan. Ik geloof in de toegevoegde waarde die een VA levert voor een opdrachtgever én wat dit voor mijn eigen leven betekent.

Mensen noemen mij eerlijk, oprecht, vrolijk, gedreven, gestructureerd, organisatorisch sterk, betrouwbaar, loyaal en behulpzaam.

Een groot voordeel voor een VA is dat ik snel kan schakelen. Ik raak snel vertrouwd met nieuwe systemen en structuren en leer graag bij. Ik heb veel parate kennis op gebieden als taal, techniek en financiën. Wat ik niet weet, zoek ik met de huidige technologieën in korte tijd op. Ik word graag uitgedaagd in mijn intelligentie en zet dit vol overgave in voor mensen die dit op waarde weten te schatten.

Ik ben gecertificeerd Virtueel Professional. Ik heb mijn certificering afgerond bij de Academie voor Virtueel Professionals.

Meer weten?

Ik ben gecertificeerd voor Virtueel Succes en kan je verder helpen op het gebied van online marketing.

Meer weten wat deze opleiding inhoudt?

Ik ben lid van de VA Club Exclusive van de Academie voor Virtueel Professionals, een netwerk van VA’s, waarin kennis over de nieuwste ontwikkelingen, tips en advies gedeeld wordt.

 

Bekijk hier meer informatie over de VA Club Exclusive.

 

Ik heb het programma “Bouw een prachtige online academie” van Francis Keek gevolgd en kan je helpen een online trainingsomgeving of database op te zetten.

 

Lees hier meer over dit programma.