Print Friendly, PDF & Email

Is een online trainingsomgeving iets voor jou?

In deze uitdagende tijd wordt meer en meer gekeken naar het online aanbieden van diensten.
Een online trainingsomgeving kan daarbij een hulpmiddel zijn.

Er zijn diverse mogelijkheden en ik kan je adviseren wat voor jou de beste vorm is.
Wil je je training in delen beschikbaar maken? Wil je mensen opdrachten laten maken?
Wil je video’s of geluidsfragmenten opnemen in je training?
Dit kan allemaal automatisch ingericht worden.

 

Mijn aanbod voor jou:

In deze tijd wil ik je een aanbod op maat doen en kunnen we een gespreide betaling overeenkomen, zodat jij snel je klanten kunt bedienen, zonder dat je daarvoor vooraf een grote investering hebt hoeven te doen.

Voor een trainingsomgeving heb je een aantal technische zaken nodig. Ik kan op basis van jouw wensen en ideeën adviezen geven wat je daarvoor nodig hebt en wat de kosten daarvan zijn. De benodigde programma’s installeer ik op jouw website.

Met mijn belofte “Jij de plannen, ik de technische uitwerking”, ontzorg ik je voor de technische randzaken van de online trainingsomgeving en stop ik pas als het precies is zoals we dat hebben afgesproken.

 

Begin klein:

Heb je al een cursus klaarliggen? Een klein radertje dat zou kunnen uitgroeien tot een serieuze online trainingsomgeving?
Dan heb ik nu een speciale aanbieding voor jou.

  • We zoeken samen naar de meest geschikte (technische) uitvoering van jouw idee
  • Ik adviseer je op het gebied van de (technische) opbouw van jouw cursus en voer dit uit
  • Jouw cursus bestaat uit maximaal 4 pagina’s
  • Op deze pagina’s kun je maximaal 1 video plaatsen, zo veel tekst en afbeeldingen als je wilt.

Voor dit aanbod breng ik je € 97,00 bij vooruitbetaling en 3 maandelijkse termijnen van € 49,00 in rekening.
Dus totaal voor € 244,00!
(bedragen zijn exclusief BTW, geldig tot 1 december 2020 en exclusief eventueel aan te schaffen plugins/programma’s, zoals hieronder vermeld).
Besluit je binnen een jaar een complete trainingsomgeving door mij te laten verzorgen, wordt de helft van dit bedrag als korting gegeven.

 

Een paar richtgetallen:

  • Een licentie WishlistMember kost $ 147,00 per jaar (https://member.wishlistproducts.com/) – er zijn soms aanbiedingen, zodat je dit kunt omzetten in levenslange toegang. WishlistMember zorgt ervoor dat mensen een unieke login krijgen op je omgeving en schermt de inhoud af van de buitenwereld.
  • Een licentie LearnDash kost eenmalig $ 159,00 (https://www.learndash.com/pricing-and-purchase/) – dit is handig als je voortgang wilt bijhouden en opdrachten wilt opnemen in je training. In LearnDash kun je een mooie onderverdeling maken van je trainingsomgeving, het houdt de voortgang bij en zorgt ervoor dat modules eerst afgerond moeten worden, voordat aan een volgende les/module begonnen kan worden.
  • Het inrichten van complete online training kost tussen de € 500,00 en € 1.000,00, afhankelijk van het aantal pagina’s en de inhoud daarvan. Ik heb hiervoor een rekenmodel beschikbaar om alles zo inzichtelijk mogelijk te maken.

 

Neem nu contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken: 06 278 00 004, of via aubsupport@icloud.com